کد خبر 1812255
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۶:۰۰
جراحی زیبایی منجر به مرگ زن جوان در دزفول شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: جراحی زیبایی در مرکز غیرمجاز، منجر به مرگ زن جوان در دزفول شد.

به گزارش مشرق، محمدرضا ابیض بیان کرد: یک خانم حدود ۳۹ ساله در یک مرکز زیبایی غیرمجاز اقدام به عمل جراحی لاغری(ساکشن سلبی) و تزریق به دیگر اندام کرده بود که به علت استریل نبودن محیط دچار عفونت شدید شده بود.

وی با بیان اینکه عفونت شدید منجر به مرگ بافتی فرد شده بود، افزود: آب بدن بیمار به طور کامل از دست رفته و بیمار وارد شوک عفونی شده بود که با وضعیت نامطلوب به بیمارستان منتقل شد.

ابیض بیان کرد: بیمار به اتاق CPR اورژانس منتقل شد که با وجود اقدامات انجام شده، جان خود را از دست داد.

وی افزود: تحقیقات لازم در این خصوص از سوی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در حال انجام است و پس از شناسایی، مرکز زیبایی موردنظر به دادستانی معرفی و اقدام قضایی انجام می‌شود.

معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به شهروندان توصیه کرد: درصورت نیاز به هرگونه اقدام زیبایی به مراکز مجاز که به پزشک مجهز هستند مراجعه کنند تا درصورت نیاز اقدامات پزشکی لازم انجام شود.

وی تاکید کرد: بعد از عمل جراحی چنین اقداماتی اجتناب ناپذیر است از این رو به شهروندان توصیه می‌شود برای پرداخت نکردن مبلغ بیشتر به مراکز غیرمجاز مراجعه نکنند.

در سالهای اخیر گرایش به جراحی‌های زیبایی توسط افراد غیرمتخصص و بدون مجوز در جامعه زیاد شده است و افراد زیادی بدون هیچ گونه تحقیقی در دام افراد سودجو گرفتار می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • سارا IR ۰۶:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
    0 0
    من تهران انجام دادم این عمل و..خیلی هم راضیم....دکتر بی نظیر ..کادر اتاق عمل بی نظیر...بعد از دو هفته هم ب کار مشغول شدم ..عمل لیپوماتیک و ابدو پلاستی
    • علی IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
      0 0
      شما کجایی بزررررررررگوار؟شمارتونو بدید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس